DAVID CONTRA GOLIAT

DAVID CONTRA GOLIAT

DAVID CONTRA GOLIAT

La batalla per desemmascarar els abusos dels directius i sindicalistes diversos encausats per l’ús de les targetes Black, està tenint una ressò mediàtic impressionant, atesa la gravetat dels fets.  Diversos mitjans de comunicació n’han parlat i explicat tots els detalls.

El que no es diu tant és que la CiC, (Confederació on està integrat el SEC), s’ha personat com acusació popular principal en aquest procés. Evidentment, els sindicats “oficials”, emmerdats en la trama, han optat pel silenci absolut en relació al tema.

CCOO, UGT i ACCAM (Quadres) hauran de donar explicacions del què van fer amb els 1,4 milions d’euros gastats a través d’aquestes targetes il·legals. La imputació pels fets és de “delicte continuat d’apropiació indeguda”.

 El cas BANKIA: CiC també personada com a acusació

També s’ha parlat molt del cas Bankia i del possible frau que es va produir en la seva sortida a borsa.

En aquest cas la CiC,  també personada com acusació popular, ha forçat l’aportació de diversos  correus electrònics dels inspectors del Banc d’Espanya, a través dels quals ja s’avisava al supervisor i als òrgans rectors del BdE de la inviabilitat d’aquesta entitat,  dels riscos de que Bankia sortís a Borsa i de la seva inevitable nacionalització si això es feia. Són justament aquests correus electrònics els que  poden determinar el desenllaç del judici.

A banda d’aquests processos, la CiC també està personada en els casos següents:

Caja Segovia: en el Jutjat d’Instrucció de Segòvia, pels salaris que es van atorgar els seus directius.

  • Caja Inmaculada: a l’Audiència Provincial de Saragossa, per apropiació indeguda i administració deslleial i estafa, en aquest cas acaba de concloure el judici oral i està vist per sentencia.
  • Banca Cívica: a l’Audiència Nacional.
  • Caixa Tarragona: en el Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Tarragona. Aquestes diligències van ser ordenades per la Fiscalia Anticorrupció a instàncies d’una denuncia presentada per la CIC. En aquests moments s’ha declarat causa complexa i està en fase d’instrucció.
  • Caixa Catalunya: en el Jutjat d’Instrucció núm.30 de Barcelona, s’acaba de reprendre la instrucció de la mateixa, oberta contra Narcís Serra i altres directius a instàncies del Ministeri Fiscal i que havien recorregut els mateixos, negant-los el recurs al Tribunal Suprem.

 

En definitiva, serà imparable la lluita de la CiC per tal de no deixar impunes uns fets, les conseqüències dels quals han acabat recaient sobre les espatlles dels empleats, provocant milers d’acomiadaments i un deteriorament de les condicions laborals en el sector.

 

 

 

És el recolzament de milers d’empleats del sector financer el que ens permet tirar endavant amb aquesta lluita. Així que si creus en un sindicalisme diferent, un sindicalisme independent, et pots afiliar i aportar el teu gra de sorra una societat més justa i sense corrupció.

Leave a Reply*

Close

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies