CONTROL DE JORNADA: LA NEGOCIACIÓ ES TRASLLADA A NIVELL SECTORIAL

CONTROL DE JORNADA: LA NEGOCIACIÓ ES TRASLLADA A NIVELL SECTORIAL

CONTROL DE JORNADA: LA NEGOCIACIÓ ES TRASLLADA A NIVELL SECTORIAL

Ahir es va reunir la mesa sectorial del Conveni, tant del sector de caixes com del de banca, per tractar el tema del registre de jornada.

A banda de constituir la mesa negociadora, un dels Acords que es va prendre va ser el de donar-se un termini inicial fins al 15 de març d’enguany per negociar els mecanismes de registre de jornada, i mentrestant, es va decidir suspendre qualsevol negociació sobre aquest tema vigent a les entitats bancàries. Per aquest motiu, la negociació que s’estava desenvolupant en el marc de BBVA queda suspesa, de moment fins a 15 de març.

La demora en la solució d’aquest tema, només perjudica els empleats que, dia a dia, van acumulant hores extraordinàries a les seves espatlles sense que l’empresa estableixi cap mecanisme de compensació reglat.

Ara bé, mentrestant és important que tothom sàpiga:

  • Que les hores extraordinàries es poden compensar o cobrar al 100% (el nou Conveni elimina la compensació del 175% );
  • Que a través de l’aplicatiu de vacances hi ha la possibilitat de sol·licitar vacances per hores treballades (otros tipos de vacaciones-vacaciones por horas trabajadas);
  • Que mentre no hi hagi un mecanisme de control establert, tothom hauria d’anotar dia a dia les hores extraordinàries realitzades.

 

Des del SEC, juntament amb la CiC, treballarem i defensarem un bon acord . És necessari que aquest tema quedi ben regulat, de manera que els empleats deixem de carregar sobre les nostres esquenes les ineficiències de l’entitat, la falta de recursos i la mala organització. Si aconseguim que la jornada laboral es respecti, potser el Banc deixarà de repetir com un mantra que sobren empleats i es podrà treballar sense els nivells d’estrès diari que ara patim.

Leave a Reply*

Close

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies