EL SEC I SCAT PRESENTEM DENÚNCIA PER VULNERACIÓ DELS DRETS DELS TREBALLADORS

EL SEC I SCAT PRESENTEM DENÚNCIA PER VULNERACIÓ DELS DRETS DELS TREBALLADORS

EL SEC I SCAT PRESENTEM DENÚNCIA PER VULNERACIÓ DELS DRETS DELS TREBALLADORS

El passat divendres, el SEC i SCAT vam presentar denúncia a la Inspecció de Treball de Barcelona,  per vulneració dels drets dels treballadors i de la llibertat sindical.

El desencadenant d’aquesta denúncia han estat les pressions i coaccions que l’empresa ha exercit sobre centenars de companyes i companys, atemptant directament contra la seva dignitat , amb l’objectiu clar d’aconseguir la seva sortida voluntària de l’empresa.

BBVA ha decidit reduir la seva plantilla de manera fraudulenta, sense altra causa que la seva decisió arbitrària i unilateral i esquivant els procediments legalment establerts. Aquesta decisió s’ha pres sense informar ni negociar res amb els representants dels treballadors, als quals ni tan sols se’ls deixa estar presents a les entrevistes amb TiC.

No hi ha cap mena d’argument per justificar una acció sistemàtica i programada com aquesta. S’està utilitzant la situació d’avantatge i força de l’empresa per atacar l’autoestima del treballador i empènyer-lo fins la seva sortida del Banc.

El SEC i SCAT no podem aceptar de cap de les maneres aquesta situación ni volem deixar als treballadors sols i indefensos davant aquest abús fefaent de l'empresa, materialitzan a través dels seus gestors de TyC . Per aquest motiu i si això no s'atura, seguirem actuant per tal de protegir els drets de les nostres companyes i companys.

 

 

 

 

CONCENTRACIONS A LES DIRECCIONS TERRITORIALS

El SEC i SCAT vam participar també, amb algunes de les nostres delegades i delegats, a les concentracions que es varen organitzar unitàriament per part de tota la representació sindical davant de les Direccions Territorials. Amb aquesta acció es va voler llençar un missatge molt clar a la direcció: davant aquests fets, no ens quedarem passius, actuarem. Si la situació segueix igual, caldrà fer un pas endavant i mobilitzar tota la plantilla. Ningú està “protegit” davant aquests abusos incondicionals i totalment aleatoris. Davant de fets greus com aquests, tolerància zero.

Leave a Reply*

Close

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies