EL SEC INICIA EL PROCEDIMENT LEGAL PEL RECONEIXEMENT DELS GESTORS COMERCIALS COM A FORCES DE VENDA ESPECIALITZADES

EL SEC INICIA EL PROCEDIMENT LEGAL PEL RECONEIXEMENT DELS GESTORS COMERCIALS COM A FORCES DE VENDA ESPECIALITZADES

EL SEC INICIA EL PROCEDIMENT LEGAL PEL RECONEIXEMENT DELS GESTORS COMERCIALS COM A FORCES DE VENDA ESPECIALITZADES

Aquesta setmana, el SEC ha iniciat el procediment legal al SIMA per reclamar el reconeixement de les funcions de GESTOR COMERCIAL, GESTOR COMERCIAL CONTIGO i ELS GESTOR DE PYMES com a funcions comercials especialitzades a l'efecte del que preveu l'art. 14.2.4 del Conveni Col·lectiu de Banca i que, en conseqüència, els empleats que realitzin aquestes funcions i que compleixin amb els requisits establerts en l'esmentat article tinguin reconegut com a mínim el Nivell 8.

Recordem que els requisits que estableix el Conveni perquè una força de venda especialitzada pugui consolidar el nivell VIII són:

- 5 anys d’antiguitat a l’empresa;
- dedicació exclusiva, durant almenys dos anys continuats o dos anys i mig discontinus en el termini de tres anys,
a funcions comercials de caràcter directe i relació personalitzada amb clients, que requereixin especialització
- amb objectius individuals de gestió;
- amb la formació específica definida per l'empresa per a aquesta funció.

Consulta a la Comissió Paritària del Conveni

El 16 de novembre de 2016, el SEC va enviar consulta a la Comissió paritària del Conveni en relació amb la interpretació i aplicació que BBVA estava fent respecte a l'art. 14.2.4 del Conveni Col·lectiu.

El 19 de novembre vam rebre la resposta, reflectida en l'acta de la desena reunió de la Comissió paritària del XXIII Conveni Col·lectiu de Banca, que conclou "SENSE ACORD "respecte de la consulta realitzada. D'una banda la representació empresarial entén que la interpretació i l’aplicació que realitza BBVA és correcta, i per una altra la representació sindical entén que no, i que la interpretació ajustada al que s'ha pactat en el Conveni Col·lectiu és la que realitza la Federació SEC.

Per tant, després d’aquest pas previ i vista la resolució de la Comissió Paritària, el SEC ha decidit reclamar legalment aquest assumpte.
SIMA, pas previ a la presentació del Conflicte Col·lectiu Com a pas previ al Conflicte Col·lectiu cal fer un Acte de Mediació al SIMA. Per aquest motiu el SEC ahir va presentar la papereta de mediació. Si no hi Acord en l’acte de mediació, el SEC presentarà el Conflicte Col·lectiu corresponent per defensar aquest posicionament davant els tribunals.
Us mantindrem informats.

Leave a Reply*

Close

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies