SIMA : NO HI HA ACORD EN EL RECONEIXEMENT DELS GESTORS COMERCIALS

SIMA : NO HI HA ACORD EN EL RECONEIXEMENT DELS GESTORS COMERCIALS

SIMA : NO HI HA ACORD EN EL RECONEIXEMENT DELS GESTORS COMERCIALS

Avui s’ha produït el SIMA (acte de conciliació previ al Conflicte Col·lectiu) en relació a la demanda presentada pel SEC de reconeixement dels Gestors Comercials i Gestors Comercials Contigo com a forces de venda especialitzades, a l'efecte del que preveu l'art. 14.2.4 del Conveni Col·lectiu de Banca (reconeixement del nivell 8 si compleixen els requisits establerts).

Per part del Banc, s’han oposat a la demanda i no han volgut ni tan sols tractar el tema.

Per part dels altres sindicats, tots s’han adherit a la nostra demanda excepte ACB que diu que està a l’espera d’un informe jurídic que ha sol·licitat, reservant-se el dret a una posterior adhesió.

Avui mateix el SEC presenta el Conflicte Col·lectiu a l’Audiència Nacional. Ens consta que CCOO també ha iniciat el procediment de demanda en els mateixos termes que el SEC. Possiblement els 2 procediments s’acumularan en un únic.

Forces de venda especialitzades per comprar les oposicions.

Cal tenir en compte que els sindicats signants del Conveni (CCOO i UGT) van acceptar l’eliminació de les oposicions que donaven oportunitat de promoció a tots els empleats amb nivell salarial inferior al 8, a canvi de la creació de les forces de venda especialitzades que només dona oportunitat de promocionar a nivell 8 als empleats reconeguts sota aquesta definició (actualment gestors de banca personal, banquers privats col·lectiu patrimoni, banquers privats xarxa i gestors de pymes). És evident que si els gestors comercials queden fora d’aquest article del Conveni, es produeix un gran dany en les oportunitats de promoció d’una gran part de la plantilla.

 

Des del SEC estem lluitant i seguirem lluitant pels drets de tots els empleats i empleades i per una
aplicació justa i equànime de les condicions laborals. Farem tot el possible per aturar el deteriorament
de les condicions laborals al sector de Banca.

 

Leave a Reply*

Close

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies