TALENT I CULTURA ATACA DE NOU A LA PLANTILLA

TALENT I CULTURA ATACA DE NOU A LA PLANTILLA

TALENT I CULTURA ATACA DE NOU A LA PLANTILLA

Novament deu haver-hi pressupost aprovat per donar sortida als treballadors de l’entitat. I novament Talent i Cultura inicia un pla d’atac per aconseguir el màxim de “víctimes” possibles.

L’estratègia es repeteix i és més o menys agressiva segons el gestor de TiC: es convoca el company o la companya a una reunió amb el gestor de TiC i el CBC que no pot obrir boca; allà se li fa un assetjament en tota regla dient-li els problemes que comporta per l’entitat (no vens, cobres massa, no encaixes, s’amortitza
el teu lloc...) i quan la moral de l’empleat ja està ben baixa s’ofereixen les alternatives per sortir: excedència
remunerada i baixa incentivada.

Els arguments sempre són els mateixos, sigui quin sigui el perfil de l’empleat. La qüestió és fer fora gent .

Però el problema no acaba aquí: els responsables de TiC no faciliten gens la integració d’aquells companys  que necessiten un atenció especial sigui per temes de salut o per circumstàncies personals complexes. A  aquests companys se’ls bloqueja el camí a qualsevol canvi que pugui facilitar la gestió del seu problema, és  més, si es pot encara se’ls complica més la vida. Què busca TiC amb aquesta pràctica? Que l’empleat quedi  esgotat i finalment accepti una proposta de sortida que li fan arribar convenientment.

Des del SEC lluitarem en contra d’aquestes pràctiques. Entenem que hi ha alternatives més raonables i  assumibles , com poden ser les prejubilacions que segur que tindrien molta més sortida. Per tant,  comminem al Banc a aturar aquestes actuacions i a comportar-se amb lleialtat amb la seva plantilla que de
cap de les maneres es mereix ser tractada d’aquesta forma tan barroera.

És important que cap empleat es deixi intimidar per TiC. Des del SEC recomanem no donar mai una resposta immediata i posar-se en contacte amb el sindicat. Encara que el banc intenti forçar la sortida, al final l’acceptació de les propostes és voluntària i l’empleat, per tant, té l’opció de no acceptar-ne cap i seguir treballant.

 

 

 

 

Des del SEC també convidem a tots els responsables de TiC i responsables d’unitat, a actuar de manera ética amb els companys. Al final, tots els actors d’aquest joc tenen la seva part de responsabilitat. Costa molt entendre i justificar que es faci aquesta feina bruta, i s’accepti acorralar els companys d’aquesta manera amb l’objectiu de reduir plantilla.

D’altra banda, davant d’aquesta situació, el SEC seguirà estudiant mesures per tal de combatre aquest
despropòsit.

 

Leave a Reply*

Close

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies