GESTORS COMERCIALS: L’AUDIÈNCIA NACIONAL NO ES MULLA I EVITA PRONUNCIAR-SE SOBRE SI LES FUNCIONS DELS GESTORS COMERCIALS SÓN ESPECIALITZADES O NO. TOT QUEDA OBERT

GESTORS COMERCIALS: L’AUDIÈNCIA NACIONAL NO ES MULLA I EVITA PRONUNCIAR-SE SOBRE SI LES FUNCIONS DELS GESTORS COMERCIALS SÓN ESPECIALITZADES O NO. TOT QUEDA OBERT

GESTORS COMERCIALS: L’AUDIÈNCIA NACIONAL NO ES MULLA I EVITA PRONUNCIAR-SE SOBRE SI LES FUNCIONS DELS GESTORS COMERCIALS SÓN ESPECIALITZADES O NO. TOT QUEDA OBERT

En relació al Conflicte Col·lectiu que van iniciar el SEC i CCOO per sol·licitar el reconeixement dels gestors comercials com a funcions especialitzades, L’AUDIÈNCIA NACIONAL ha dictat una sentència declarant la inadequació de procediment: la sentència diu literalment que “l’article 14.2.4 del convenio sectorial no permite efectuar un pronunciamiento colectivo de cara a determinar que trabajadores que realizan funciones de gestión comercial tienen derecho al reconocimiento del nivel retributivo 8, puesto que para determinar si las funciones encomendadas son o no de gestión comercial especializada no basta con examinar las concretas tareas de su categoría profesional sino el efectivo desempeño de las mismas por parte del trabajador en cuestión en su concreto puesto de
trabajo”.

Això suposa que s’haurien de presentar demandes individuals dels treballadors que volguessin reclamar, per analitzar , cas per cas, si acompleixen els requisits de l’art. 14.2.4 del Conveni.

Des del punt de vista del SEC aquesta sentència no respon a la petició realitzada en el judici per part del SEC, ja que el que demanàvem era el reconeixement de les FUNCIONS de gestor comercial i gestor comercial Contigo com a especialitzades, per tant en aquest cas no pot tenir lloc una individualització de les demandes: “por parte de FEDERACIÓN- SEC se pretende se declare que las funciones de GESTOR COMERCIAL y GESTOR COMERCIAL CONTIGO son funciones de gestión comercial especializada a los efectos de lo previsto en el art.14.2.4 del Convenio Colectivo de Banca”

PER AQUESTS MOTIUS, EL SEC RECORRERA DE MANERA IMMEDIATA AL TRIBUNAL SUPREM, LA SENTENCIA DICTADA PER L’AUDIENCIA NACIONAL.

ENTENEM QUE EL CARÀCTER COL·LECTIU ÉS CLAR I AIXÍ HO CONTINUAREM DEFENSANT.

Us mantindrem informats.

Leave a Reply*

Close

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies