OPOSICIONS: ELS EMPLEATS DE CX HAN DE PARTICIPAR-HI

OPOSICIONS: ELS EMPLEATS DE CX HAN DE  PARTICIPAR-HI

OPOSICIONS: ELS EMPLEATS DE CX HAN DE PARTICIPAR-HI

Lamentable és l’actitud de la direcció de CX en relació a la reivindicació del dret dels empleats a participar en el procés d’oposicions per promocionar.

El mes de març vam enviar un escrit (veure la circular anterior) sol·licitant una reunió per tractar el tema i definir les dates i els termes en què e s realitzarien aquestes oposicions.

La resposta primera de la direcció de CX, a través de RRLL, va ser que en parlaríem després de setmana santa. Ara, passat setmana santa i de paraula, ens diuen que els empleats de CX no tenim dret a participar a aquestes oposicions perquè a 31-12-2015 no estàvem a la plantilla de BBVA i, per tant, no ens poden incloure en el cens d’empleats que opositen.

L’argument és totalment insòlit per diversos motius:

  • L'única condició que estableix el Conveni per a poder participar a les oposicions és un període d'antiguitat determinat , segons el grup a on es vulgui promocionar ( 2 anys per a empleats del grup administratiu per ascendir a nivell IX, i 3 anys per als nivells IX i X per promocionar a tècnics ).
  • El tancament del cens només és rellevant a efectes de període exigible per realitzar la convocatòria ("aquesta s'ha de fer dins l'any següent al tancament del cens" ) però en cap cas no és un obstacle per a la participació dels treballadors de CX a aquestes oposicions.
  • En el cas de la fusió amb Unnim, no hi va haver per part de BBVA cap problema per incorporar els treballadors d'Unnim dins de les oposicions de l'any 2013.
Al document adjunt hi ha l’escrit que, per segona vegada des del SEC, hem adreçat al director de RRHH de CX. També hem enviat còpia a la responsable de RRLL de BBVA, per veure si d’aquesta manera obtenim una resposta formal que desencalli definitivament el tema. A l’escrit queda perfectament palesa la passivitat dels nostres directius a l’hora de lluitar per aquest dret (i molts d’altres), que altrament si que van tenir els empleats provinents d’Unnim el mateix any d’haver-se incorporat al Conveni de Banca.

 

Leave a Reply*

Close

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies