COMPLEMENT CX: GUANYEM LA DEMANDA A FAVOR DELS EMPLEATS

COMPLEMENT CX: GUANYEM LA DEMANDA A FAVOR DELS EMPLEATS

COMPLEMENT CX: GUANYEM LA DEMANDA A FAVOR DELS EMPLEATS

La primera batalla jurídica del SEC a BBVA s'ha saldat amb una sentència a favor dels empleats que anul·la la decisió de l'empresa d'abonar el complement CX en una quantitat inferior a la percebuda pel plus CX durant l'any 2015.

Això comporta que el Banc haurà d'abonar als empleats afectats les diferències entre allò pagat en el moment de l'homologació i la quantitat que realment corresponia i que va ser rebaixada. Tot això amb efectes 1 de gener de 2016.

S'ha de tenir en compte que, en un futur, si no s'hagués guanyat la demanda, hauria pogut afectar a tota la plantilla.

S'ha de recordar que l'inicio del conflicte es produeix perquè BBVA, en el moment de fer la homologació, va descomptar del complement CX quantitats no previstes a l'Acord d'Homologació de 2015, que recull que sols es podrà absorbir per increments de taules de salari del Conveni.

Desde el SEC, que compartim l'èxit amb CCOO que també va presentar demanda pel mateix tema, ens alegrem de que las coses s'hagin posat al seu lloc i esperem que en un futur sigui possible el diàleg per poder solucionar les diferències, ja que a base de sentències no es la millor manera de solucionar els temes.

 

 

 

Ara, en canvi, s'haurà d'esperar a veure si el Banc presenta recurs. Esperem que imperi el sentit comú i les coses es facin correctament i complint escrupolosament els Acords signats.

Us mantindrem informats.

Leave a Reply*

Close

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies