EXCEDÈNCIES ATENCIÓ AL CONTRACTE

EXCEDÈNCIES ATENCIÓ AL CONTRACTE

EXCEDÈNCIES ATENCIÓ AL CONTRACTE

Aquests dies diversos companys estan signant el contracte d'excedència acordat en el marc de l'ERE de 2015. Des del SEC hem detectat que l'empresa, unilateralment i sense avisar ni a la representació dels treballadors ni als empleats, ha eliminat un paràgraf del document d'excedència, que resulta especialment rellevant. En concret han eliminat el punt segon del MANIFIESTAN, que diu:

"Que siendo de interés... (nombre del trabajador) suspender temporalmente su contrato de trabajo con CATALUNYA BANC, en el marco del Acuerdo de Restructuración de CATALUNYA BANC  de fecha de 31 de julio de 2015, las partes firmantes...."

Per tant, ÉS IMPORTANT que tots els empleats que signin l'excedència introdueixin una nova esmena fent constar que aquesta suspensió és dins el Marc de l'ERO del 2015 regulat en l'Acord de Reestructuració de Catalunya Banc de data 31 de juliol de 2015.

Aquesta esmena s'afegeix a la que ja havíem explicat en comunicats anteriors, relacionada amb el tema de una possible mort o invalidesa de l'empleat: " En relació a l'estipulació setena, no conforme ja que no respon a allò que es va pactar a l'Acord de 31 de juliol de 2015, del qual deriva aquest contracte. En cas de mort o d'incapacitat permanent, total o absoluta, s'estarà als efectes que estableix la legislació vigent".

 

Leave a Reply*

Close

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies