PRÉSTECS EMPLEATS: REVISIÓ DEL FLOOR AMB EFECTES RETROACTIUS

PRÉSTECS EMPLEATS: REVISIÓ DEL FLOOR AMB EFECTES RETROACTIUS

PRÉSTECS EMPLEATS: REVISIÓ DEL FLOOR AMB EFECTES RETROACTIUS

Des del SEC ens consta que,  s’estan efectuant abonaments a determinats clients amb concepte de regularització de la clàusula sòl, amb efectes retroactius des del 9 de maig de 2013,  data de la sentència contra BBVA i altres entitats, que va declarar la seva nul·litat i per tant l’eliminació d’aquest topall a aquelles entitats.

En data 15/06/2015, l’entitat va comunicar que a partir de l’1 de juliol d’aquell any deixaria d’aplicar la clàusula sòl en les hipoteques sobre habitatges de consumidors . Les operacions d’empleats i de filials vinculades a l’adquisició de vivendes quedaven incloses en aquesta modificació.

Si ara el Banc revisa el floor amb  data efecte de la sentència que en dictaminava la seva eliminació, entenem que conseqüentment cal fer el mateix tracte als empleats i, per tant, cal aplicar-los aquesta revisió amb efectes retroactius de maig del 2013.

 

Des del SEC ens hem adreçat a RRLL per tal que es gestioni aquesta demanda dels empleats i es facin els canvis necessaris perquè aquesta retroactivitat sigui extensiva automàticament a totes les operacions dels empleats i empleades amb préstecs de vivenda sol·licitats dins el reglament de préstecs pactat a 30-12-2004

Leave a Reply*

Close

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies